Waarom RSH?

Nederlands English

1. Deskundig advies
2. Voordelige A-Kwaliteit
3. Alles op maat, vanaf 1 stuk
4. Snelle levering

Dáárom kiest u voor RSH Hillegom!

Sinds 1980 maken wij klantspecifieke bedieningskabels en hydrauliekslangen voor uiteenlopende toepassingen. Na zoveel jaren kennis, ervaring en tevreden klanten in alle sectoren durven wij gerust te zeggen: RSH is ijzersterk in het overbrengen van energie!

1. Deskundig advies

Onze medewerkers zijn - behalve vriendelijk en accuraat - gemotiveerde vakmensen met up-to-date kennis van nieuwe producten en technische ontwikkelingen. Zij bedenken voor elk aandrijfprobleem een oplossing en adviseren u graag.

2. Voordelige A-kwaliteit

Wij stellen hoge kwaliteitseisen en werken alleen met gecertificeerde onderdelen. Nieuwe onderdelen en nieuw ontwikkelde producten testen wij uitvoerig. De prijs van onze kwaliteitsproducten houden wij laag dankzij eigen import, grote afnames en onze goede relatie met vaste leveranciers.

3. Alles op maat, vanaf 1 stuk

In onze productiewerkplaats maken wij alles zelf op maat. Wij assembleren het gewenste eindproduct naar uw tekening of voorbeeld. Bestaat uw optimale product nog niet, dan ontwikkelen wij dat voor u. Wij kunnen alles op uw behoefte afstemmen; van diameters, koppelstukken en materiaalgebruik tot en met de verpakkingswijze en planning die het beste aansluit bij uw logistieke proces. Ook maatwerk leveren wij al vanaf 1 stuk!

4. Snelle levering

Wij hebben bijna alle onderdelen op voorraad, ook afwijkende uitvoeringen. Ons team is deskundig, gemotiveerd en goed op elkaar ingespeeld, dus we werken efficiënt. Door ons geassembleerde en ontwikkelde eindproducten worden gecodeerd, zodat wij uw nabestellingen nog sneller en efficiënter kunnen produceren en leveren.